Historical Dolls
KSTJPEG


Contact


U kunt ons bereiken per  mail

of telefonisch

0642922630

0616667084

 

Laat uw reactie achter voor het gastenboek via mail
 

Reacties

The Historical Dolls: Zang- en dansmiddag MariŽnhaven

Naar aanleiding van de aankondiging in de CliŽntenraad ťn een weekje Krokusvakantie, ben ik met mijn moeder naar de zang- en dansmiddag toegegaan.

Janny Stam introduceerde de Historical Dolls met een korte toelichting.

In eerste instantie wist ik niet goed wat de Historical Dolls vertegenwoordigen. Dat werd al snel duidelijk: smaakvol geklede dames. Prachtige jurken, professionele make-up en pruiken. En last but not least een zeer liefdevolle uitstraling naar alle bewoners.

Het werd een heel gezellige middag, waarin mij ook duidelijk werd dat professionaliteit en liefdevol kunnen samengaan!

Mijn moeder is zwaar dementerend, maar reageert nog steeds op muziek. Ze fleurt ervan op en samen met haar alle overige dementerende bejaarden. Er werd gedanst, gezongen o.l.v. Nico Lindhout die samen met een zangeres voor de muzikale begeleiding zorgde.

De Historical Dolls gaven aan ieder die het wilde aandacht. Ontroerd was een van de Dolls toen zij een dikke kus van mijn moeder kreeg.

De feestelijke stemming zat er bij alle mensen goed in. Tussendoor een drankje met heerlijke bitterballen, niet te versmaden.

Geweldig zo’n samenzijn met die mensen. Niet in de laatste plaats waren de Historical Dolls daar flink debet aan!

Historical Dolls was een goede keuze, zeker voor herhaling vatbaar!!!

Marianne van Ingen

 


Beste Hennie en Joke,
Nogmaals dank namens de regiomanager  en uiteraard  namens de bewoners van MariŽnhaven voor de geslaagde  feestmiddag mede door jullie imposante inbreng! Het was een groot succes.

Voor 2013 hou s.v.p. de maandag van het Carnaval vrij voor MariŽnhaven ,zodra ik de datum definitief weet krijgen jullie bericht.

Veel succes in jullie werk het is uniek!

met vriendelijke groet ook namens de vakgroep activiteiten en vrijwilligers

Janny Stam
vakgroepcoŲrdinator AB/vrijwilligers MariŽnhaven

 

Wat zagen jullie er prachtig uit op de fantasy fair! Lola (roodkapje) heeft de foto's aan iedereen die hier langs kwam laten zien en uitgebreid verteld dat ze nu weet wat er onder de rok zat! een hele mooie glim maillot! Jullie hebben bijgedragen aan een sprookjes achtige dag! leuk jullie ontmoet te hebben!

Knuffel van Lola.

 

My wife and I were at Delft on Zaterdag at 12:00.   My wife took foto of you 2 ladies with me in the center.   We live in USA in North Carolina.     Thank you.   Gary + Lou

 P.S.  You both are lovely woman and have beautiful costumes on person and on your website. 

 

Wij hebben genoten tijdens het pannekoeken eten in Haagwijk van jullie aanwezigheid!!Jullie kunnen de mensen ťcht vermaken en geven ze ook aandacht wat ze zů fijn vinden!Prachtige kostuums en overal aan gedacht tot in de kleinste details!!En dat alles zelf gemaakt!!! Neem me petje er voor af dames!! Jullie zijn heel erg goed in wat jullie doen en dat is dus het entertainen van mensen!! Heel veel succes en hopelijk nog eens tot ziens!! Groetjes van Herma (dochter van mevr Brouwer,zaten aan de kop v/d tafel bij koffieapparaat)

 

Hallo meiden ben blij dat ik jullie gevraagd heb,het was enorm leuk. Zal deze week de foto's even door mailen om op de site te zetten,nogmaals bedankt.

groetjes Louis v Dool

Activiteitenbegeleider Overrhijn en Haagwijk